Medarbejder søger job som kundeservicemedarbejder i Grønland

Har du en ledig stilling som kundeservicemedarbejder i Grønland? Start din rekrutteringsproces her. Brug filteret herunder for at finde kandidater der søger job som kundeservicemedarbejder i Grønland.

Få hurtig hjælp til rekruttering via tlf: 25238701 eller mail: [email protected] .
1 jobsøgere
  • Jeg søger job som forretningsudvikler / kulturmedarbejder / administrativ medarbejder / projektleder / pr-konsulent

    Mit navn er Ilan isak. Jeg er 36 år gammel og født og opvokset i Danmark. Jeg bor i København alene på Østerbro Jeg henvender mig til jer, fordi jeg først og fremmest har en stor en interesse i at komme i arbejde. Jeg brænder for at arbejde bl.a. med service som kunne i forbindelse med salg, turisme, events eller lign. Derudover har jeg heller ikke noget imod at sidde på kontor, men trives bedst, hvor jeg også har mulighed for at komme ud i marken eller arbejds relateret rejser eller udstationering. Jeg kan godt lide at være aktivt. Jeg dyrker karate et par gange om ugen og er også en yderst god amatør fodboldspiller. De disse to sportsgrene har i den grad været med til at udvikle mig som menneske. Det er en
    af årsagerne til, at jeg er en god kollega og samtidig kan bevare min tålmodighed i presset situationer og arbejde produktiv og effektiv. Derudover kan jeg godt lide at tilbringe min tid nede ved vandet og vær sammen med familie og venner. Jeg ser mig selv som en livsnyder, da jeg finde glæde uanset hvilke omstændigheder, jeg befinder mig i.
    • Ønsket område: København, Grønland, Færøerne, Udlandet
    • Ansættelsesformer der ønskes: Fastansættelse, Freelance